Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Tips & strategier

Tips & strategier

Den stora skillnaden mellan den som gamblar och den som väljer att lära sig applicera strategier på sin handel är att den som gamblar över tid kommer att förlora pengar medans den som lär sig strategier gör vinst. Att använda sig av en strategi är alltså väldigt viktigt om du är intresserad av att tjäna pengar. Ibland är det roligt att handla utan att tänka, använda sig av magkänsla och ibland kan det fungera riktigt bra och leda till stora vinster. Det är helt okej att göra det om man vill bryta mönstret lite. Oftast rekommenderar vi dock starkt att du använder dig av någon form av strategi eller plan för dina investeringar. I den här sektionen kommer vi att kolla lite närmare på vilka olika strategier det finns för binära optioner.

 

Binära Optioner Strategi

  • En introduktion till binära optioner – Är Binära optioner något helt nytt för dig? Aldrig hört talas som denna typ av handel? I den här artikeln så går vi igenom den absolut mest grundläggande informationen om binära optioner. Här får du lära dig the basics.

 

Rank Mäklare Logga Fördel Recension Besök
1
Markets.com Markets
Forex, CFD, Aktier & EFT
Läs Recension Registrera dig!
2
IQ Option iqoption-300x120
Låg minstainsättning
Läs Recension Registrera dig!
3
24Option 24option85x43px
Lång erfarenhet
Läs Recension Registrera dig!

 

Tips till dig som vill handla med binära optioner

1. Läs på och lär dig vad binära optioner är för något och hur handel med binära optioner fungerar. Vid första anblick kan det kännas överväldigande att lära sig om binära optioner, men ju mer du läser desto mer kommer du förstå. Det är roligt att handla på magkänsla men det är viktigt att lära sig minst en strategi. Den som vill lära sig binära optioner måste också vara beredd att investera tid i det.

2. Det är bäst att handla när du är är lugn och har fokus. Annars är det lätt hänt att ditt humör påverkar dina beslut negativt när du handlar. Meditation kan hjälpa här om du måste hitta rätt fokus. Använd aldrig handel som ett utlopp för ilska eller andra känslor. Investering i binära optioner är något som ska tas på största allvar.

3. Välj mäklare noga, det spelar stor roll och kommer att påverka din handel väldigt mycket. Välj alltid en mäklare som har det utbud du vill handla med. Design är också viktigt att ha i åtanke när du väljer mäklare. Vi rekommenderar att du spenderar lite tid med att göra efterforskningar och undersöka de alternativ du har. Det finns många olika mäklare att välja mellan och det är oerhört viktigt att du känner dig säker med den du väljer.

4. Om binära optioner är något nytt för dig så kan det vara smart att välja en mäklare som erbjuder ett demo-konto. På så sätt får du chansen att första testa på hur det är att handla innan du investerar dina egna pengar. Många mäklare idag erbjuder dessutom träning och kurser för sina användare vilket kan var bra att ha i åtanke när du gör ditt val.

5. Ett annat bra tips är att börja litet när du väl investerar dina egna pengar. Gör inget drastisk och satsa inte för mycket pengar på en gång. Börja med mindre belopp tills du känner dig varm i kläderna och har bemästrat en strategi som fungerar. Risken om du startar med för mycket pengar är att du förlorar allt på en gång och på så sätt också förlorar suget att fortsätta. Om du istället börjar med mindre belopp är sannolikheten högre att du i det långa loppet kan tjäna bra på dina investeringar.

6. Glöm inte att njuta. Det ska vara roligt att investera och se sina pengar växa!

7. Kolla alltid upp så att mäklaren erbjuder ett demokonto. Det kan hjälpa dig då du får ett tillfälle att helt gratis testa mäklaren och se om du tycker att den passar dig. Vidare får du också en bra möjlighet att utvärdera mäklarens utbud av binära optioner. Det finns flera mäklare som erbjuder ett demokonto som inte kostar något alls. Vissa andra mäklare kräver att du gör en minstainsättning för att få tillgång till ditt demokonto. Vanligtvis rekommenderar vi helst att du väljer en mäklare där du inte behöver betala för att få tillgång till ett demokonto.

 

Varför ska man använda en strategi?

Generellt så brukar vi rekommendera att man använder något typ av strategi när man handlar binära optioner. Genom att göra det så förbättrar du dina odds avsevärt. Det kan göra väldigt stor skillnad i hur mycket pengar du tjänar när du handlar binära optioner. Vi kan absolut inte dra alla över en kant men man brukar generellt ha svårt att göra stora vinster om man enbart handlar på magkänsla. Det hjälper oerhört mycket att använda sig av en strategi. Vilken strategi ska man använda sig av då? Det är olika beroende på vad man föredrar. Det absolut bästa är att kolla på lite olika typer av strategier och sedan välja den strategi som passar dig bäst. Det finns många olika metoder som kan hjälpa dig att läsa av signaler och göra rätt investeringar. Det är ofta också så att mäklare erbjuder verktyg som kan hjälpa till med det här. Att välja rätt mäklare som förser dig med dessa verktyg är egentligen en strategi i sig. Vi kommer att prata lite mer om det här senare i den här artikeln. Vi kommer att uppdatera den här strategisektionen med relevanta artiklar som hjälper dig att förstå strategier för binära optioner.

 

Välj rätt mäklare

Det första steget handlar om att välja en mäklare som levererar verktyg som hjälper dig att applicera olika strategier till din handel. Vilken typ av verktyg som erbjuds varierar stort mellan olika mäklare. IQ Option är ett bra exempel på en mäklare som erbjuder väldigt bra verktyg. Du kan dessutom enkelt och helt gratis skapa ett demokonto där för att testa. Vilken mäklare du än väljer så rekommenderar vi att först sätta upp ett demokonto där du kan öva och applicera dina strategier samt testa och se vilka verktyg mäklaren erbjuder.

 

Testa din strategi med ett demokonto

När du väl hittat en strategi du tror kommer att fungera bra så kan det vara bra att testa den i praktiken genom ett demokonto där du inte behöver riskera pengarna. När du registrerar ett demokonto så se till att mäklaren har ett bra utbud som passar den strategi du vill testa. Många mäklare begränsare nämligen sina demokonton så du endast kan använda några få funktioner.

Dela