Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Markets.com

Markets.com

Registrera konto på Markets.com nu!
Registrera konto på Markets.com nu!

Betyg

Utbud - 100%
Plattform - 100%
Insättning & Uttag - 100%
Support - 100%
100%
Information om mäklaren
Namn: Markets.com
Insättning: $100
Fördelar: Nackdelar:
Bästa CFD, Valuta & aktiemäklaren på marknaden just nu! Erbjuder inte Binära Optioner
Snabba insättningar och uttag
Stort utbud

Det finns inte många mäklare som erbjuder valutor, CFD:s, aktier och andra investeringsmöjligheter, som kan kalla sig industriledande. Markets.com är definitivt en av dem. Denna mäklare är nämligen ledande på flera plan inom industrin och ett perfekt val för alla som vill investera.

Markets.com ägs och drivs av det cypriotiska företaget Safecap som är en av de mest respekterade verksamheterna inom både binära optioner, CFD:s och valutor. Företaget etablerades år 2008 och är reglerade av Cyperns finansinspektion, CySEC (092/08).

 

Är Markets.com en bluff eller en seriös mäklare?

Det är ingen tvekan om att Markets.com är en seriös mäklare som drivs på ett rättvist och lagligt vis. Eftersom de är reglerade av väldigt strikta organisationer finns det inte utrymme för misstag. Minsta lilla problem skulle kunna leda till stora böter eller att företaget stängs ner vilket de så klart inte har råd med.

En mäklare med gott rykte och flera licenser från reglerande myndigheter i världen är någon du alltid kan lita på. Öppnar du ett konto hos Markets.com så behöver du aldrig oroa dig om ifall dina pengar eller personliga uppgifter är säkra.

Man brukar säga att det finns ett vissa egenskaper som skiljer en bra mäklare från en sämre och de vi nämnt ovan är ett par av dem. Kvalitén på kundtjänsten är en annan, och en som Markets.com briljerar i. Deras kundtjänst är vänliga, professionella och hårt arbetande och kan hjälpa dig med alla sorters problem och frågor.

 

Plattformar i världsklass

Som du säkert redan förstår erbjuder Markets.com även en riktigt bra handelsplattform för både datorer och mobila enheter. MetaTrader 4 är en av de mest använda plattformarna i branschen och ett första val för många investerare och den kommer i en nedladdningsbar, en webbaserad och en mobil version så det finns något som passar alla. Markets.com använder också en splitter ny webbaserad plattform som kallas Sirix Webtrader.

Alla tjänster, verktyg och plattformar som är tillgängliga via Markets.coms hemsida är toppmoderna och enkla att använda. Dessutom erbjuder de olika verktyg för olika kunskapsnivåer så att både absoluta nybörjare och de med flera års erfarenhet kan hitta något som passar dem.

 

Markets.coms tusentals tillgångar

Utbudet tillgängliga tillgång är en av de mest attraktiva aspekterna med Markets.com. Inte bara erbjuder de ett imponerande antal marknader utan även fler än 2000 instrument som du kan investera i. Du kan bland annat handla med valutor, CFD:s, aktier och binära optioner med Markets.com.

Ett roligt tillägg är att man kan handla med kryptovalutor på Markets.com. Just nu erbjuder de den största och mest välkända digitala valutan Bitcoin samt två mindre versioner: Ethereum och Litecoin.

 

Olika konton för olika behov hos Markets.com

Vill man öppna ett konto hos Markets.com så går det relativt snabbt och enkelt efter att man valt vilken kontotyp man vill ha. Just nu erbjuder Markets.com tre olika konton i olika storlekar och med olika fördelar.

Det klassiska kontot är det konto med minst antal verktyg och lägsta minimigräns (100 kr). Ett enkelt konto för den som bara vill investera små belopp då och då.

Kontot som heter Standard är det vanligaste kontot som flest kunder använder. Ett Standard-konto kommer med fler verktyg än det klassiska och är passar bra för de allra flesta som är intresserade i att börja handla med Markets.com

Premiumkontot är det dyraste och lyxigaste kontot man kan ha hos Markets.com. Det är ett kontos om utvecklats för storspelare som är beredda på att omsätta stora belopp pengar. Minsta insättningen är 20 000 dollar.

 

Sammanfattning

Det är verkligen inte svårt att förstå hur Markets.com har lyckats var industriledande så länge som de har. Med ett konto hos Markets.com får du tillgång till ett heltäckande paket med allt man kan tänkas behöva för att framgångsrikt handla med de instrument som erbjuds.

Markets.com är helt enkelt en mäklare som vi med absolut säkerhet kan rekommendera till alla våra läsare, oavsett om du aldrig investerat förut eller om du redan har ett konto hos en annan mäklare.

Registrera konto på Markets.com nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare