Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Binära optioner Mäklare

Binära optioner Mäklare

Att välja vilken mäklare du ska handla hos är inte alltid det enklaste, det finns många saker som du måste ha i åtanke. En av de viktigaste frågorna handlar om säkerhet och hur du tar reda på om mäklaren du är säker att handla hos. Andra frågor relaterar till vilken typ av Binära optioner vill du handla? Erbjuder mäklaren ett brett utbud som matchar dina krav? Hur fungerar plattformen och deras programvara? Demokonto? Det finns många saker att ha i åtanke när du gör ditt val.

I våra recensioner går vi steg för steg igenom alla mäklare som är aktiva i Sverige och accepterar svenska kunder. Samt innehar licens ifrån finansverket (FI) och är reglerade av CySEC som finansiella instrument.

Vilka mäklare rekommenderar vi?

Det är svårt att hitta en mäklare som passar alla då mäklare för binära optioner ofta skiljer sig åt ganska mycket. Det som varierar är allt ifrån minsta insättning till vilken typ av binära optioner du kan investera i. Vi har gjort vårat bästa för att sammanställa och ranka topp 3 mäklare i Sverige.

 

IQ Option

Om vi var tvungna att rekommendera en mäklare till alla så skulle IQ Option vara den mäklaren. Deras minsta insättning ligger på endast 10 Euro och deras plattform är bäst i branschen. Det är roligt att handla hos IQ Option. Mäklaren har tagit emot många priser för sin plattform och fått rekommendationer ifrån NASDAQ som den mäklare som erbjuder bäst villkor för sina traders. Utöver det så levererar mäklaren bra på nästan alla punkter.

  • Erbjuder ett helt gratis demokonto.
  • Endast €10 minsta insättning.
  • Bäst plattform i branschen.

Sammanfattningsvis så passar IQ Option både nybörjare och mer erfarna traders och är den mäklare vi tycker erbjuder handel med binära optioner på bäst villkor av alla mäklare.

 

24Option

24Option ligger snäppet efter IQ Option men inte med mycket. Deras plattform är också en av de bättre i branschen. Minsta insättningen är något tyngre och ligger på $250. Fördelen är att du får tillgång till ditt demokonto direkt efter att du gjort en insättning. Du behöver med andra ord inte börja handla med riktigt pengar direkt utan du kan ta det av deras utbildning först. Det bästa med 24Option är förmodligen deras utbildning som är branschledande.

  • Riktigt bra plattform.
  • Erbjuder ett stort utbud av tillgångar.
  • Bra utbildningscentrum.

För att sammanfatta så passar 24Option riktigt bra för dig som har erfarenheter av aktier och handel. För nybörjare är deras minsta insättning lite hög men det som väger upp är 24Options utbildningsmaterial. Mäklaren passar således både erfarna och nya traders.

 

AnyOption

AnyOption är en old school mäklare för binära optioner, bokstavligen. Mäklaren var först ut med att lansera binära optioner i ett digital format och har över åren samlat på sig massvis med erfarenhet. Mäklare känns extremt stabil och säker att handa hos. Vidare erbjuder mäklaren både bra utbildningsmaterial och ett demokonto.

  • Första mäklaren att lansera binära optioner
  • Stabil och säker plattform.
  • Brett utbud av tillgångar

 

Andra mäklare

Om du är bekant med vår webbplats så vet du att vi rekommenderar fler mäklare än dessa och vi tycker som sagt att det inte riktigt finns en mäklare som passar alla. Vi alla letar efter olika saker och funktioner, vissa av oss är erfarna och vissa av oss är nybörjare. Vi rekommenderar starkt att du gör en grundlig reserarch för alla mäklare och tar ett genomtänkt beslut innan du sätter in dina surt fördärvade pengar.

 

Vad är viktigt att kolla på?

När du väljer en mäklare för binära optioner så är det viktigt att du har koll på några grundläggande saker. Erbjuder mäklaren det utbud du vill ha? Kolla alltid så att de tillgångar du vill handla på finns hos mäklaren som du är intresserad av. Det är vanligt att utbudet varierar från mäklare till mäklare.

Funktion är också något som är väldigt underskattat när det kommer till handel med binära optioner. Det är viktigt att det finns verktyg som hjälper dig att utföra din handel. Det bästa är att testa ett demokonto för att se till så att de verktyg du vill och kan tänkas behöva finns hos den mäklare du väljer.

Grafiskt är det också viktigt att plattformen tilltalar dig. Vi brukar generellt rekommendera att hitta en mäklare med en design som du kan stå ut med. Du kommer att spendera många timmar hos mäklaren och det grafiska är helt klart en viktig bit.

Dela