Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Kom igång guide

Kom igång guide

Du har bestämt dig för att börja handla binära optioner men vet inte riktigt vart du ska börja? Att komma igång med binära optioner är förvisso inte särskilt svårt, det är ganska enkelt att sätta igång. Det är desto svårare att bli en framgångsrik handlare. I den här guiden så kommer vi att gå igenom hur du kommer igång på absolut bästa sätt. Steg för steg. Den här guiden riktar sig främst till nybörjare så om du är mer avancerad är risken att du inte drar så stor nytta av det här.

Notera: Att handla med binära optioner är inte ett lätt sätt att tjäna pengar, det är oerhört lukrativt för ett fåtal personer som är villiga att göra det som krävs för att bli duktiga. Första frågan; Har du verkligen det som krävs?

 

Steg 1 – LÄS PÅ!

Det absolut första som måste göra är att läsa på, grundläggande kunskaper är oerhört viktigt. Vi rekommenderar att du läser igenom våran guide men även att du kollar runt på andra bra källor för binära optioner. Här bygger du upp teoretiska grundkunskaper för hur handeln fungerar. Det är också viktigt att kolla igenom lite strategiartiklar, inte för att du direkt behöver implementera avancerade strategier men för att ha en aning om hur man gör det. Innan du registrerar dig hos en mäklare bör du veta exakt vad det är du ger dig in på.

 

Steg 2 – VÄLJA MÄKLARE

Nu är det dags att välja ut en mäklare (mäklare binära optioner)och det finns flera viktiga aspekter att ha i åtanke när du gör ditt val. Vi kommer i den här sektionen att gå igenom vilka punkter och frågor som är viktiga att tänka på när du gör ditt val. Först listar vi dock våra rekommendationer till dig som är ny inom binära optioner.

 

Alternativ 1 – IQ Option

IQ Option lämpar sig perfekt till nybörjare och detta beror främst på två olika saker. IQ Option har ett unikt erbjudande och erbjuder ett demokonto där du kan registrera dig gratis. Ingen annan mäklare erbjuder ett gratis demokonto utan du måste göra en minsta insättning för att kunna få tillgång. Den andra anledning är att IQ Options minsta insättning är extremt låg och ligger på €10. Vanligtvis är minimum insättning €200-250. En tredje bonusanledning är IQ Options plattform som är extremt rolig att handla på. Vi rekommenderar därför starkt att du börjar med att sätta upp ett demokonto hos IQ Option.

 

Alternativ 2 – 24 Option

24 Option är också ett väldigt bra alternativ för dig som är ny. De erbjuder också ett väldigt bra demokonto där du får en chans att känna på plattformen och hur det är att handla med binära optioner. För att få tillgång till deras demokonto krävs det att du göra en minsta insättning som ligger på $250. En av de absolut största fördelarna med 24 Option är deras utbildningscentral som är riktigt bra.

Registrera dig hos 24 Option här.

 

Andra mäklare

Väljer du en annan mäklare är det bra om du går igenom följande för att säkerställa att du gör rätt val.

  • Reglerad mäklare med gott rykte – Mäklaren bör minst vara reglerad av CySEC och registrerad hos Finansverket. Viktigt är även att mäklaren har ett gott rykte.
  • Enkel att använda – Du är helt ny och har massvis att lära dig, det sista du behöver är en onödigt komplicerad mäklare.
  • Tillräckligt stort utbud av tillgångar – VIKTIGT! Se till att mäklaren har de tillgångar du vill handla med.
  • Bra utbetalningsprocent – Också extremt viktigt, desto högre utbetalningsprocent desto enklare att bli en vinnande trader i det långa loppet.
  • Pengar tillbaka vid förlust – Vissa mäklare erbjuder pengar tillbaka vid misslyckades investeringar, detta är väldigt bra både för nybörjare och mer avancerade traders.
  • Bra kundtjänst – Se till att mäklaren du registrerar dig hos erbjuder bra support.
  • Bonus – En bonus kan ge ett rejält tillskott i kassan och utöka möjligheterna genom att ge dig en större budget att handla med.
  • Demokonto – Vår rekommendation är alltid att börja med ett demokonto om du är ny.

Se samtliga mäklare här.

 

Steg 3 – Lär känna din mäklare och plattformen

Nu är det dags att bekanta sig med din mäklare och dess plattform, vilka optioner vill du använda dig av? Vilka tillgångar vill du handla med? I början måste du nödvändigtvis inte använda dig av några strategier för att handla, här handlar det främst om att utveckla grundläggande kunskaper för hur allting fungerar. Det är dock nödvändigtvis inget negativt med att försöka applicera en strategi tidigt men det går så mycket lättare när du har full koll på plattformen.

Under den här tiden är det viktigt att ta steget från att handla med ett demokonto till handel med riktiga pengar. Ett demokonto är bra att ha men handel med riktiga pengar är ofta mycket mer laddad med känslor än handel med en virtuell valuta. Försök att ta det steget relativt tidigt i din karriär.

 

Steg 4 – Strategi, från nybörjare till amatör till avancerad

När du lärt känna din mäklare utantill och förstår grunderna för binära optioner är det viktigt att du börjar fokusera på att handla med en strategi (binära optioner strategi) Om du enbart handlar på magkänsla kommer du med stor sannolikhet att förlora pengar i det långa loppet. För att bli en framgångsrik investerare är det mer eller mindre ett krav att använda sig av en strategi. Det är också viktigt att du ständigt försöker utvecklas och bli bättre. Har du tid, tålamod och är en gnutta begåvad så kommer du över tid att kunna använda mer avancerade strategier och bli en framgångsrik daytrader.

Rank Mäklare Logga Fördel Recension Besök
1
Markets.com Markets
Forex, CFD, Aktier & EFT
Läs Recension Registrera dig!
2
IQ Option iqoption-300x120
Låg minstainsättning
Läs Recension Registrera dig!
3
24Option 24option85x43px
Lång erfarenhet
Läs Recension Registrera dig!
Dela