Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / IQ Option

IQ Option

Registrera konto på IQ Option nu!
Registrera konto på IQ Option nu!
Featured Video Play Icon

Betyg

Utbud - 99%
Plattform - 99%
Insättning & Uttag - 85%
Support - 97%
95%
Information om mäklaren
Namn: IQ Option
Grundat: 2013
Payout %: 90%
Insättning: €10
Fördelar: Nackdelar:
Bästa plattformen just nu! Ingen support på svenska
Gratis demokonto
Låg minstainsättning 10€
Spännande handelsformat

IQ Option har funnits sedan 2013 och är en relativt ung mäklare för Binära Optioner. Låt inte det faktum att IQoptions är ungt skrämma dig. IQ Option erbjuder riktigt bra villkor för sina traders samt en av de absolut bästa plattformarna just nu. Du kan dessutom testa IQ Option genom att registrera ett gratis demokonto, något konkurrenterna inte erbjuder.

Företaget bakom IQ Option är baserade i Cypern och har verkligen satsat stenhårt på att bli den absolut bästa mäklaren för binära optioner. Företaget har växt från 15 000 kunder 2013 till Närmare 17 000 000 kunder 2017. Deras plattform är väldigt omtyckt och bjuder på mycket trevligare handel än majoriteten av konkurrenterna.

Vi har valt att ge IQ Option högst betyg av alla mäklare för att de har den absolut bästa handelsplattformen och är den mäklare som ger bäst villkor till sina kunder. Vi tycker att mäklaren höjer nivån på hela industrin med deras banbrytande plattform och gör binära optioner till något alla kan testa. I vår recension så kommer du få hänga med när vi kollar på varför vi väljer att ge mäklare ett högt betyg.

Uppdatering: IQ Option erbjuder nu valutahandel (forex), aktiehandel, CFD och EFT. Det innebär att IQ Option har gått ifrån att vara en mäklare som enbart erbjuder binära optioner i sitt sortiment till att erbjuda många fler investeringsformer. För en nyare och mer uppdaterad recension: IQOption review (engelska) Eller IQ Option recension (Svenska)

 

IQ Option snabbfakta

 • Minsta insättning: €10
 • Köpbelopp: €1 – €5000
 • *Upp till 90% utbetalning: Precis höjt från 85%
 • Demokonto: JA! IQ Option erbjuder ett gratis demokonto.
 • Har spännande handelsformat som till exempel turneringar där du tävlar mot andra.
 • IQ Option har fått rekommendationer av NASDAQ och Digital Journal.
 • Registrering: Klicka här! (Du investerar på egen risk)

*Belopp som kommer krediteras till kontot vid en vinnande trade.

Är IQ Option en Bluff eller en seriös mäklare?

IQ Option är definitivt är en seriös mäklare, det råder inga tvivel som helst om den saken. Deras plattform har fått rekommendationer ifrån NASDAQ som den plattform som erbjuder bäst villkor för sina kunder. Generellt sätt är IQ Option den mäklare som får mest respekt bland finansiella webbplatser som en seriös tjänst för denna typ av handel.

De har en licens ifrån CySEC med licensnummer 247/14.

Den kanske viktigaste faktorn är kundnöjdhet och där är IQ Option bäst i branschen. Deras kunder är generellt sätt väldigt nöjda med produkten mäklaren levererar. Insättning och uttag fungerar fläckfritt och plattformen har sällan problem.

Att ha rätt licenser är oerhört viktigt för en mäklare om de vill anses vara professionella då dessa licenser ser till att dina pengar och personliga uppgifter hålls säkra och att mäklaren i fråga drivs på rätt sätt. Ju fler licenser en mäklare har, desto bättre är den och IQ Option har ingen brist på dem.

Observera att IQ Options tjänster inte är tillgängliga i USA även om du bara befinner dig där för nöjes skull. De har ett säkerhetssystem som blockerar användares tillgång från hemsidan så fort man befinner sig på amerikansk mark.

 

Plattform och Grafik

IQ-Option-plattformIQ Options nyaste plattform är en storsatsning utan dess like. När det kommer till både funktionalitet och grafik är levererar mäklaren den absolut hetaste handelsplattformen just nu. Utöver det absolut mest klassiska du kan förvänta dig av ett mäklare så erbjuder IQ Option också spännande format som turneringar där du kan både tävla mot andra mäklare och tjäna ordentligt med pengar.

Grafiken är tillfredsställande och gör handeln till en roligare upplevelse. Just på grafiken brukar mer traditionella mäklare ha svårt att leverera men IQ Option träffar helt rätt. Vi tycker att du ska kolla på videon, högst upp i recensionen, som ger dig en inblick i deras plattform.

 

Demokonto & utbildning

IQ Option erbjuder ett demokonto/testkonto där du enkelt kan registrera dig och testa handla binära optioner inom loppet av några minuter. Det som sticker ut med deras demo-version är att det är gratis! Alla andra mäklare kräver en minsta insättning innan du kan få tillgång till ett demokonto men hos IQ kan du alltså få tillgång till ett demokonto helt gratis utan några finstilta rader i kontraktet.

När du registrerat dig så kommer du att få tillgång till ett demokonto laddat med $1000 i virtuell valuta. Du kan givetvis inte tjäna några riktiga pengar men kontot har i övrigt full funktionalitet. Med en minsta köpnivå på $1 så ger konto stora möjligheter till att bekanta sig med plattformen innan du väljer att sätta in pengar.

IQ Option erbjuder också utbildning som en del av plattformen, du kommer att få tillgång till diverse olika instruktionsvideos som främst täcker strategi men även en del annat relaterat. Denna utbildning går utmärkt att kombinera med testkontot.

Klicka här för att registrera ett gratis demokonto. (Du investerar på egen risk)

Om du är ny inom binära optioner så rekommenderar vi att du spenderar lite tid med att lära dig så mycket du kan om hur branschen fungerar innan du sätter igång. Det är viktigt att du är väl förberedd innan du börjar investera dina egna pengar då det ger dig ett försprång samt minskar dina risker att förlora kapital.

 

Kundtjänst

Vi har varit i kontakt med IQ Options kundtjänst flera gånger utan att ha några problem, de svarar snabbt och erbjuder både telefonsupport och support via email. Vi gillar inte riktigt att de inte erbjuder svensk support, du måste kommunicera dina ärenden på engelska. Deras kundtjänst är nåbar dygnet runt och svarar inom någon timme.

IQ Option har också en väldigt bra FAQ så innan du kontaktar kundtjänsten kan det var bra att kolla igenom den då den täcker de allra vanligaste frågorna.

 

Registreringsprocess

Vi kommer enkelt att gå igenom registreringsprocessen som du måste gå igenom för att sätta upp ditt konto. Detta för att du ska få full förståelse för vad som krävs av dig för att kunna skapa ett konto.

 1. Registrera dig, du hittar länkar till deras registreringssida i den här recensionen.
 2. Om du väljer att registrera ett demokonto får du tillgång till kontot direkt.
 3. Du behöver styrka din identitet med ID-handlingar som till exempel pass eller ID-kort. Du måste också bevisa din fysiska adress med en räkning eller dylikt utställd till ditt namn. Detta är normalt för finansiella instrument och endast ett sätt att skydda ditt konto för otillbörlig åtkomst samt att skydda IQ Option mot penningtvätt.
 4. Mäklaren kommer att granska de uppgifter du angett och om allt stämmer godkänns ditt konto, detta går under normala omständigheter väldigt snabbt.
 5. Dags att handla, du kommer nu att kunna börja handla binära optioner med riktiga pengar eller med testkontot.
 6. Du investerar på egen risk

Som du kan se så skiljer sig registreringsprocessen inte så mycket från från andra mäklare. I slutändan så vill IQ Option bara få reda på vem du är så att de kan erbjuda dig och alla andra användare en säker service.

 

IQ Option summering

Varför välja IQ Option? Det är en mäklare som levererar bra på nästan alla områden men där deras unika och snygga plattform kombinerat med deras schyssta tradingvilkor sticker ut mest. Mäklaren passar ypperligt för nya investerare då minsta insättningen ligger på låga 10 EUR. IQ Option passar dock också den mer erfarne investeraren. Förbättringsområden är att kundtjänsten endast finns tillgänglig på engelska.

IQ Option har verkligen tagit tagit ett stort steg med sina nyaste handelsplattform. De har satsat hårt på att bygga en produkt som länge efterfrågats av oss investerare och de har lyckats bra med detta. De uppdaterar dessutom konstant sin plattform med nya funktioner.

Majoriteten av oss som ligger bakom den här guiden handlar hos IQ Option. Mäklaren toppar vår lista som nummer ett och är därmed vårt förstahandsval att rekommendera till båda nya och mer erfarna traders. Lycka till!

Allmän riskvarning: De finansiella tjänsterna som tillhandahålls av denna webbplats har en hög risknivå och kan leda till förluster av alla dina tillgångar. Du bör aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora.

Registrera konto på IQ Option nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare