Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / HighLow

HighLow

Registrera konto på HighLow nu!
Registrera konto på HighLow nu!

Betyg

Utbud - 88%
Plattform - 98%
Insättning & Uttag - 91%
Support - 99%
94%
Information om mäklaren
Namn: HighLow
Payout %: 95%
Insättning: $50
Fördelar: Nackdelar:
Låg förstainsättning Ingen svensk support
Erbjuder demokonto
Väldigt omtyckt mäklare

HighLow är en toppmodern och fullständigt reglerad mäklare för binära optioner från Australien. Tack vare sitt hårda arbete och konstanta strävan att vara innovativa och industriledande har de länge ansetts vara den främsta mäklaren från ju Australien. De är reglerade globalt och kan användas över hela världen förutom i USA, via webbläsare, nerladdad mjukvara och på smartphones och tablets via HighLows egna iOS och Android appar.

Det mest imponerande med RCTM, som är företaget som driver HighLow, är att de lyckats få alla nödvändiga licenser och godkännande från Australiens finansinstitut, Australian Financial Services. De är nämligen en av de tuffaste finansiella instituten på jorden och de är benhård med vem som tilldelas och får behålla sina licenser.

 

HighLow snabbfakta

  • Minsta insättning: $50
  • Köpbelopp: $10 – $500
  • Demokonto: JA! HighLow erbjuder ett demokonto.
  • Registrering: Klicka här!

 

HighLow binära optioner

Som namnet avslöja kan du investera i high/low optioner med HighLow, det är en av de mest klassiska optionerna som finns tillgängliga där din uppgift är att förutspå om priset på en tillgång eller valuta kommer vara högre eller lägre inom en förutbestämd tidsram. Vad HighLow faktiskt har blivit kända för är en annan sorts optioner som kallas Turbo och Turbo Spread. Turbo optioner är korta optioner, på mellan 15 sekunder och 3 minuter, som passar perfekt för investerare som gillar spänning och som är duktiga på att tyda kortsiktiga mönster. Lär man sig bemästra HighLows turbo optioner så kan man börja tjäna mycket pengar snabbt.

En underliggande tillgång är den tillgång vars pris man förutspår när man investerar i binära optioner, det kan vara allt från aktier och valutor till guld och olja. Just nu erbjuder HighLow en rad olika valutapar (Forex), guld och Indices. Deras utbud underliggande tillgångar är relativt litet men för den som är intresserad i att handla med valutor passar det perfekt.

 

HighLow plattform

HighLows plattform är av högsta kvalitet. Deras gränssnitt är stilrent, stabilt och tydligt. Det är enkelt att förstå sig på och kan utan svårighet användas av både nybörjare och mer erfarna investerare. Skulle du trots det vilja få en genomgång av HighLows plattform och dess funktioner så rekommenderar vi att du vänder dig till deras “Platform walk-through” där hela plattformen förklaras i detalj. Har du ett specifikt problem med plattformen eller är det just ett område som du inte riktigt förstår så är det busenkelt att få det förklarat för sig från deras “walk-through”. För alla andra frågor kan du vända dig till deras Frågor och svar (FAQ) eller kontakta kundtjänsten.

För att kunna starta affärer med HighLow måste du först sätta in pengar. De valutor du kan välja att starta ett konto i är AUD, USD, GBP och EUR och i detta fall så är AUD den valuta som rekommenderas då de har mindre till inga växlingsavgifter och den valuta som HighLow arbetar med och därför föredrar. Minsta belopp per affär är 10 i alla ovanstående valutor.

HighLows plattform är tillgänglig för handel mellan måndag morgon 08:00 till och med lördag morgon 09:00. Observera att denna mäklaren drivs från Australien och deras tidszon och att tiderna därför är annorlunda i Europa. Under vissa veckodagar så genomförs underhåll på plattformen och hemsidan mellan 08:00 och 09:00 vilket kan resultera i begränsad tillgång. HighLow ser alltid till att meddela om detta i förväg så att alla kunder och investerare är medvetna om när möjligt underhåll kommer ske.

 

HighLow mobil

Vill man så går det att använda HighLow i mobilen och på surfplattan tack vare de dedikerade apparna som HighLow valt att utveckla för både iOS (iPhone/iPad) och Android. Apparna är tillgängliga via Google Play och App Store. Precis som plattformen för datorer och webbläsare är HighLows mobila plattformar stabila, stilrena och extrem lätta att använda. Kombinera det med HighLows turbo optioner så har du den perfekta och pulshöjande upplevelser när till hands var du än befinner dig.

 

HighLow demokonto

HighLow erbjuder ett demokonto som de valt att kalla Quick Demo, för alla som få en möjlighet att testa på plattformen och alla tillgängliga funktioner innan de investerar sina egna pengar. Till skillnad från många av de konkurrerande mäklarna så erbjuds HighLows demokonto helt utan insättningskrav vilket betyder att vem som helst kan öppna ett Quick Konto utan att var tvungen att fortsätta använda tjänsten efteråt.

Väljer du att öppna ett demokonto hos HighLow så får du tillgång till $10,000 i virtuella pengar som du kan använda precis hur du vill över plattformen, både på PC/Mac och din smartphone eller tablet.

 

Är HighLow seriösa eller en bluff?

För att få och sedan behålla lämpliga handelslicenser från australiensiska myndigheter är som vi nämnt tidigare betydligt svårare än i andra delar av världen, däribland Europa och Asien. Australian Financial Service kräver högsta kvalitet och noggrannhet när det kommer till säkerhet, tydlighet mot kund (Transparency), utbildning av personal och mjukvarors skick. Allting måste vara uppdaterat och modernt, annars riskerar man att förlora sina licenser. HighLow har lyckats behålla sin licens i flera år vilket är ett bevis på att de alltid strävar efter att vara innovativa och utvecklade. Därför kan vi med säkerhet meddela att HighLow är säkra och en extremt seriös mäklare för binära optioner.

 

HighLow kundtjänst

Skulle du vid något tillfälle stöta på ett problem eller ha en fråga om en utav HighLows produkter, tjänster eller funktioner så garanterar vi att det kommer vara enkelt att hitta en lösning. Först och främst rekommenderar både vi och HighLow att du vänder dig till deras “Walk-through” -funktion där plattformen förklaras i detalj. Skulle det inte vara nog så erbjuder HighLow en av industrins mest heltäckande och detaljerade Frågor och svar (FAQ) med en praktisk sökfunktioner som kan hjälpa dig hitta svaren på de flesta frågor. Som om det inte var nog så får man både som kund och besökare tillgång till HighLows professionella kundtjänst. Kundtjänsten kan du kontakta antingen via telefon eller genom ett kontaktformulär på deras hemsida. Telefonsupporten är tillgänglig mellan 09:00 och 04:00 ADET/AEST, australisk tid, måndag till fredag. Ett kontaktformulär kan du skicka in när som helst och i de flesta fall får du ett svar inom 24 timmar eller under nästkommande bankdag (kontoret är stängt på söndagar).

HighLow sammanfattning

HighLow är utan tvekan en seriös mäklare som vi rekommenderar till alla våra läsare. De garanterar en säker och smidig upplevelse och vi tycker att det är behagligt att använda deras hemsida, appar och tjänster. Om du är på jakt efter en ny mäklare att använda, vare sig du är nybörjare eller mer erfaren, så är HighLow ett bra val som inte kommer göra dig besviken.  Det enda negativa kan vara att det drivs från Australien vilket betyder att tidsskillnaden ibland kan upplevas begränsande.

Registrera konto på HighLow nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare