Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / EZTrader

EZTrader

Registrera konto på EZTrader nu!
Registrera konto på EZTrader nu!

Betyg

Utbud - 86%
Plattform - 79%
Insättning & Uttag - 90%
Support - 81%
84%
Information om mäklaren
Namn: EZTrader
Payout %: 91%
Insättning: 900 SEK
Fördelar: Nackdelar:
Bästa mäklaren på marknaden
Snabba insättningar och uttag
Stort utbud

EZTrader var en av de absolut första mäklarna för binära optioner som lanserades för offentligheten. De har funnits till sedan år 2008 och har ända från början uppehållit ett rykte som en av de främsta mäklarna på marknaden. Deras hemsida är supermodern och ger omedelbart ett professionellt intryck som på marknaden saknar motstycke. Alla funktioner du behöver tillgång till som investerare hittas snabbt och enkelt på första sidan. Däribland en knapp för att starta ett konto, en inloggningsfunktion, en direktlänk till deras livechatt och en rullgardinsmeny i övre vänstra hörnet. Deras motto har alltid varit att de vill göra handel med binära optioner tillgängligt för alla, och vi tycker verkligen att de har lyckats.

EZTrader ägs och drivs av WGM Services Ltd. som är ett dotterbolag till EZTD Inc. De är 100% reglerade och har en licens från CySEC (nummer #213/13) vilket betyder att de är helt säkra att använda. EZTrader är även registrerade i andra europeiska länder, däribland Spanien, Tyskland, Sverige och Frankrike. EZTrader är sponsorer till flera sportslag i Europa bland annat ett par italienska fotbollslag, handbollslag från Tyskland och Liverpools Grand National horse racing.

 

EZTrader snabbfakta

  • Minsta insättning: 900 SEK
  • Köpbelopp: $5 – $3000
  • Demokonto: JA! EZtrader erbjuder ett gratis demokonto.
  • Har helt klart den bästa plattformen på marknaden
  • Registrering: Klicka här!

 

EZTraders optioner och tillgångar

Via EZTraders plattform kan du investera i ett stort utbud olika optioner och sammanlagt 121 olika underliggande tillgångar – 78 olika aktier, 24 indices, guld, silver, olja, naturgas, 15 valutapar, 4 råvaror. Utgångsiderna du kan välja mellan sträcker sig från kortare på 1-15 minuter ända upp till veckor och månader. De erbjuder helt enkelt en bra samling möjligheter för alla sorters investerare. Något vi är riktigt imponerade med är att de erbjuder utbetalningar på så mycket som 95% på utvalda optioner. Och ett extra plus är att EZTraders inte tar ut avgifter eller provision på affärer som genomförs via deras plattform.

 

Deras egna plattform

Under de senaste två åren har EZTraders tagit emot en del klagomål på att deras plattform var för simpel och begränsade på grund av brist på funktioner. Som tur är har detta ändrats nu för tidigare i år (2017) så lanserade EZTraders en splitterny plattform och vi kan utan tvekan säga att den är bättre än allt annat som erbjuds på marknaden just nu. Den nya plattformen är stilren, snabb och stabil. Här får du tillgång till alla funktioner som du behöver för att investera på ett säker sätt, oavsett om du är nybörjare eller har mer erfarenhet från branschen. Vi måste erkänna att det är riktigt alternerande att äntligen få se innovation när det kommer till plattformar i en annars ganska enkelriktad marknad. Det finns så klart andra moderna plattformar som man kan använda sig av men faktum är att de flesta mäklare använder samma gamla mjukvara. EZTraders nya plattform är däremot något utöver det vanliga!

 

Funkar det bra på mobil?

För de användare som föredrar att investera i mobilen och för de som gillar att kunna hålla kolla på sina investeringar vart de än befinner sig, har EZTraders utvecklat en applikation till. Även den mobila plattformen är ny och praktisk och kan laddas ner direkt till alla bärbara Android, Windows och Apple enheter, däribland Samsung Galaxy, Sony, iPhone, iPads, etc. Till skillnad från andra binära optionsappar är denna applikation väldigt stabil och vi rekommenderar att alla (även om du gillar att investera vi din dator) testar den.

 

Olika konton hos EZTrader

EZTraders erbjuder ett par olika kontotyper för lojala användare som omsätter mycket pengar och är aktiva på plattformen. I regel så blir du belönad mer och mer ju bättre det går för dig och vill du få reda på mer kan du ta kontakt med kundtjänsten. Även om du har ett vanligt konto så kommer du få möjlighet att delta i kampanjer och erbjudanden med jämna mellanrum. Och skulle du lyckas bjuda in en vän eller kollega till mäklaren så får du bonus för det. De erbjuder också något som vi tycker är extremt viktigt för dagens mäklare och det är ett demokonto som du kan läsa mer om i nästa stycke.

 

EZTraders demokonto

Ett demokonto är ett konto som ger dig tillgång till EZTraders alla produkter och tjänster helt riskfritt. Dvs. att EZTrader ger dig möjligheten att testa på hur det är att investera i binära optioner med så kallade “låtsaspengar” så att du slipper riskera ditt eget kapital. Detta är en funktion som passar perfekt för nybörjare som behöver bli lite varma i kläderna innan de sätt igång, men även för erfarna investerare som letar efter en ny mäklare. För att öppna ett EZTrader demokonto måste du ta kontakt med kundtjänsten.

 

Är EZTrader Seriösa eller en bluff?

Tyvärr finns det i dagsläget en hel del mycket oseriösa mäklare på marknaden vars ändamål är att blåsa sina kunder på pengar. Därför är det viktigt att du är säker på att du väljer att öppna ett konto hos en mäklare med ett gott rykte som tar din säkerhet på största allvar. Vi har genomfört omfattande tester på många olika binära options mäklare och kan med all säkerhet rekommendera EZTrader. De har som sagt fått alla nödvändiga licenser för att bedriva sin verksamhet och de har massor med nöjda och lojala kunder. Väljer du att börja använda EZTrader som din mäklare så behöver du aldrig oroa dig över om dina uppgifter och de pengar du för över är säkra.

 

Kundtjänst hos EZTrader, hur funkar den?

Vi har varit i kontakt med EZTraders kundtjänst vid ett par tillfällen och har alltid fått hjälp snabbt och smidigt. De kan kontaktas via e-post, 4 olika internationella telefonnummer eller deras livechatt som är tillgänglig 24/7. Livechatten var nere ett par dagar tidigare i år men vi har blivit meddelade om att den situationen nu är åtgärdad. Alla som arbetar på EZTraders kundtjänst är utbildade på allt som har med plattformen, de tjänster och produkter som EZTraders erbjuder och binära optioner i allmänhet.

 

Sammanfattning

Oavsett om du aldrig har investera i binära optioner tidigare eller om du har tröttnat på din mäklare och nu är på jakt efter en ny, så lovar vi att EZTraders inte kommer göra dig besviken. Det är inte för inte som de ansett vara en av de absolut ledande mäklarna i snart 10 år i rad. De är duktiga på att ta hand om sina kunder och älskar att skämma bort lojala användare. Kombinera deras goda rykte med den splitternya plattform så har du vad vi anser är en perfekt mäklare.

Registrera konto på EZTrader nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare