Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Den Svenska Metoden

Den Svenska Metoden

svenskametodenDen svenska metoden, också kallad the swedish method. är en typ av programvara som ska kunna hjälpa traders investera i binära optioner. Vi kommer i denna artikel att gå igenom exakt vad den svenska metoden är för något men vi vill redan nu klargöra att ”den svenska metoden” är en scam som skall undvikas till varje pris.

Bakom bluffen ligger Jakob Stensson som är i alla fall minst en av personerna som ligger bakom den svenska metoden. Det kan mycket möjligt vara så att det finns fler personer som är inblandade.  Det är dock ganska svårt att hitta mer konkret information bakom aliaset ”Jakob Stensson”. Av förklarliga själ vill han med all säkerhet vara så anonym som möjligt.

Vi kommer att gå igenom exakt hur den svenska metoden fungerar men kort och gott så handlar det om en automatiserad programvara som handlar binära optioner åt dig. Metoden lovar mycket goda resultat men fungerar inte. Vi har blivit kontaktade av ett flertal svenskar som blivit lurade på sina pengar. Läser du dessutom på forum som flashback så är det fler som delar med sig av sina historier om hur dom blivit lurade på sina pengar.

 

Den svenska metoden är en bluff

Den som investerar sina pengar i den svenska metoden riskerar att förlora hela sitt kapital samt utsättas för andra grövre brott som identitetsstöld. Enligt den information vi har tagit del av är dock ovanligt att du kommer bli utsatt för identitetsstöld. Den svenska metoden fokuserar främst kring att få dig att göra en insättning på minst 1500 SEK som du sedan kommer att bli av med.

Vi har flera källor som rapportera att denna metod är en scam och när vi själva har granskat metoden med förstorningsglaset råder det inga tvivel som helst om att den svenska metoden är en bluff.

Varje seriös programvara som erbjuder automatiserad handel med binära optioner bör erbjuda stop loss. Detta är extremt viktigt. Annars kan du förlora väldigt stora pengar. En automatisk stop loss sätter stop i maskineriet om du förlorar för mycket pengar. Den svenska metoden erbjuder inte stop loss. Hela koncepter går ut på att tömma ditt konto på snabbast möjliga tid.

 

Programvaror vi kan rekommendera

Var generellt sätt skeptisk till programvaror som lovar guld och gröna skogar. Den enda programvara vi i dagsläget känner till som handlare varit framgångsrika med är Binary Options Robot. Med hjälp av den här roboten kan du sätta inställningar för en programvara som hanterar handeln åt dig. Automatiskt stop loss gör också produkten säker att använda. Du kan enkelt och gratis registrera dig här: Registrera dig.

Rank Mäklare Logga Fördel Recension Besök
1
Markets.com Markets
Forex, CFD, Aktier & EFT
Läs Recension Registrera dig!
2
IQ Option iqoption-300x120
Låg minstainsättning
Läs Recension Registrera dig!
3
24Option 24option85x43px
Lång erfarenhet
Läs Recension Registrera dig!

 

Hur fungerar den svenska metoden?

Det första som händer är att den svenska metoden kommer att marknadsföras till dit som en video pop up där en person går igenom steg för steg hur du registerar dig och hur du kommer att tjäna flera hundratusen inom loppet av några veckor. De lovar guld och gröna skogar men levererar absolut ingenting.

Den svenska metoden är alltså ett tredjepartsprogram som kräver full tillgång till ditt konto hos mäklaren för att kunna ”fungera”. Bluffmakarna bakom den svenska metoden kan alltså med andra ord göra exakt vad de vill med ditt konto. Detta inkluderar in och uttag av ditt kapital. I grövre fall är det också högst troligt att de kan få tillgång till ditt kreditkort och andra uppgifter. Teoretiskt sätter du dig själv i risk för identitetsstäld. Det finns även ett fåtal källor som anklagat den svenska metoden för just identitetsstöld.

Vad vi har sett så marknadsförs metoden främst via webbplatser där du kan streama och ladda hem film och tv.

 

Jacob Stensson

Jacob Stensson är grundaren av den svenska metoden, det är okänt huruvida han är en riktigt person eller ett påhittat alias. Vi misstänker dock starkt att personen är påhittat. Denne Jacob stensson ligger troligtvis bakom en rad andra bluffar och scams som relaterar till Binära optioner.

Det vi kan säga med all säkerhet är att om du stöter på en programvara och Jacob Stensson ligger bakom är det bäst att kryssa ner webbläsaren. Hans namn är enbart förknippat med bluffmakeri.

 

Programvaror som dessa

Ofta är program som dessa bluffmakeri och inget annat än lurendrejeri för att stjäla dina pengar. Det finns dock några program som faktiskt fungerar och kan hjälpa dig i din handel. Hur vet man vad som fungerar och inte? Först och främst det du bör göra först är att kolla om det finns något företag bakom programmet. Är det inte klart och tydligt vem som ligger bakom är det första varningssignalen. Vidare har finansverket ett lista på svartlistade bolag som du bör undvika. De bolag som är svartlistade och arbetar med binära optioner är:

  1. Rich Ventures Ltd
  2. Insight Payments Solution
  3. Titan Trade Solutions Limited
  4. Titan Trade Capital Limited

 

Alternativ till den Svenska metoden

Först och främst så bör ditt fokus ligga på att lära dig handla binära optioner på egen hand, det finns ingen programvara som kommer att göra allt jobb åt dig. Om det varit så enkelt hade alla gjort det. Välj ut en mäklare att handla hos istället. Kolla in IQ Option om du är skeptisk, de har en gratisversion du kan testa.

 

Den svenska metoden går under andra namn

  1. The Golden goose method.
  2. Native trader är en metod som liknad svenska metoden väldigt mycket,
  3. The Aussie method – En metod som exakt efterapat ”den svenka metoden”

Den svenska metoden går under fler namn än så, för många för att lista. De flesta använder sig dock av samma format för att marknadsföra bluffen så det är ganska lätt att känna igen den. Vad du bör akta dig för är en layout som ser ut som bilden vi visar tidigare i artikeln. Skillnaden är oftast enbart att du ser ett annat land vid flaggan och titeln är tillexempel ”The Aussie Method”. Undvik alltid denna typ av sidor och signa aldrig upp och gör framförallt absolut inte en insättning.

Generellt sätt är det så att om det låter för bra för att vara sant så är det oftast det med. Använd sunt förnuft så bör du kunna undvika att bli lurad.

 

Hur metoden marknadsförs

Baserat på det vi kan se så marknadförs den svenska metoden främst  på streamingtjänster och sidor för nedladdning. Främst torrentsidor för film och tv. Bannerannonsering samt videoannonsering. Det i kombination med pop ups. Den svenska metoden måste nå ut till fruktansvärt många för att de ska få framgångsrika resultat.

Om du ser den svenska metoden markadföras på en seriös webbplats eller om du ser något som liknar den svenska metoden skulle vi vara väldigt tacksamma om du tar kontakt med oss och rapporterar det. Vi kommer både varna för det här samt ta kontakt med ägarna till webbplatsen där metoden marknadförs. Förhoppningsvis plockar de ner materialet.

Källor den svenska metoden vanligtvis marknadförs på:

Dreamfilmhd.bz/

http://swefilm.tv/

Dela