Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Binära Optioner Demo

Binära Optioner Demo

Demo binära optioner

IQ Options demokonto är gratis och riktigt bra!

För dig som är intresserad av att testa handla med binära optioner men inte vill riskera något kapital är ett demokonto en bra lösning. Att sätta upp ett demokonto är gratis, enkelt och går väldigt snabbt hos IQ Option. Med ett demo för binära optioner så kan du känna på hur handeln fungerar och hur plattformen för mäklaren du är intresserad av presterar.

Med ett demokonto får du i de allra flesta fallen tillgång till exakt samma saker som i ett riktigt konto. Skillnaden är främst att du handlar med en virtuell valuta istället för riktiga pengar. På gott och ont. Det är svårt att ta handel med en virtuell valuta på samma allvar som när du investerar med dina egna pengar. Att handla med sitt eget kapital är alltid laddat med mer känslor än en virtuell valuta.

Vi rekommenderar starkt att man som nybörjare sätter upp ett demokonto för att lära sig grundläggande saker i handeln och hur plattformarna fungerar innan du laddar kontot med pengar. Främst för att få koll på hur binära optioner fungerar men också för testa så att plattformen passar dig. Väljer man istället att direkt investera sitt eget kapital så kan man räkna med stora förluster i början. Det är relativt enkel att handla med binära optioner med det krävs trots allt en del förkunskap och en strategi och mycket av detta lärs genom så kallad “Trial and error”.

 

Gratis demokonto

IQ Option erbjuder just nu ett gratis demokonto. Det är enkelt att registrera sig och roligt att handla på deras plattform. Hos alla andra mäklare vi känner till måste du göra en minsta insättning för att kunna få tillgång till ett testkonto. IQ Option är vårt förstahandsval och rekommendation till nya handlare. Registrera dig hos IQ Option här.

24Option erbjuder också ett riktigt bra demokonto med fantastiskt bra utbildningsmaterial. Mäklaren är känd främst för att erbjuda branschledande handelsutbildningar, oftast på engelska. Du behöver dock göra en minsta insättning hos mäklaren för att få tillgång till ditt demo. Registrera dig hos 24Option här. 

Kom ihåg att dessa två mäklare är bara är våra förstahandsval när det kommer till demokonton men IQ Option och 24Option är inte ensamma om att erbjuda bra demotjänster. Följande mäklare erbjuder konkurrenskraftiga demokonton.

Uppdatering: numera erbjuder även mäklaren HighLow ett demo-konto. Detta konto är helt fritt från registrering och kräver ingen minsta insättning. Du kan enkelt starta ett demo-konto på deras hemsida och ges därefter tillgång till $10,000 i virtuella pengar.

Även Binary.com erbjuder ett liknande insättningsfritt demo-konto för alla nybörjare. Skillnaden mellan Binary och HighLow är att Binary har ett större utbud tillgångar och valutor att handla med vilket ger dig en bättre insikt hur andra mäklare fungerar. HighLow kan tyvärr kännas lite begränsande.

 

Alla mäklare erbjuder inte demokonto

Om du vet med dig att du vill ha tillgång till ett testkonto är det viktigt att du säkerställer så att den mäklare du är intresserad av erbjuder det. Det är nämligen långt ifrån en standard att erbjuda demoversioner. Uppskattningsvis vågar vi säga att runt hälften av mäklare erbjuder demo-funktioner. Vissa mäklare erbjuder dessutom demokonto endast under tillfälliga perioder.

 • IQ Option – Erbjuder enligt oss det bästa demokontot i branschen. Gratis.
 • 24Option – Har ett demokonto där du måste göra en minsta insättning för att kunna handla.
 • Banc De Binary – Erbjuder ett demokonto där du får 50 000 EUR i låtsaspengar att testa handla binära optioner med.
 • Stockpair – Erbjuder demokonto tillsammans med en utbildningstjänst som är bra.
 • TopOption – Erbjuder demo där du måste göra en minsta insättning, dock ligger minsta insättningen relativt lågt på 100 USD.
 • HighLow – erbjuder ett kostnadsfritt demo-konto med 10,000 USD som du får använda precis som du vill.
 • Binary .com – precis som HighLow erbjuder numera Binary också ett insättnings- och registreringsfritt demo-konto med 10,000 USD.
 • Markets.com – Erbjuder ett mycket bra demokonto som är helt gratis där du får tillgång till hela plattformen.

 

Varför välja ett demokonto?

Om du inte har några tidigare erfarenheter med binära optioner måste du fråga dig om du är okej med att börja din karriär med riktiga pengar. Om svaret är ja så måste du vara beredd på att det är den hårda vägen. Du kommer med stor sannolikhet att förlora pengar i början. Med ett demo så kommer du kunna samla på dig grundläggande kunskaper om hur optionshandel fungerar innan du riskera något kapital. Det finns egentligen två stora fördelar med att registrera ett testkonto.

 1. Du kommer att kunna testa den mäklare du är intresserad av och lära dig exakt hur plattformen fungerar innan du gör en insättning. Bara det här kan spara en hel del pengar. Om du har koll på plattformen och kan den utan och innan så är risken för misstag betydligt mindre.
 2. Efter att du handlat ett tag med ditt demokonto så kommer dina baskunskaper att vara mycket större än innan. Är du helt ny är denna erfarenhet guld värd.

Det du måste vara beredd på är övergången från demo till riktiga pengar, det är mycket mer känsloladdat att investera dina egna pengar än virtuella låtsaspengar. För att maximera erfarenheten av demokontot är det viktigt att inte leka för mycket. Föreställ dig att det är riktigt pengar du handlar med. Vi rekommenderar att du föreställer dig att dina virtuella pengar är dina riktiga – hur mycket skulle du då investera? Vilka risker skulle du vara villig att ta? Se till att göra det mesta av ditt demo-konto så att du är verkligen känner dig förberedd och säker på dina strategier när du går vidare till ett konto med riktiga pengar.

 

Minsta insättning

Nästan alla mäklare kräver att du gör en minsta insättning för att få tillgång till ditt demokonto. I dagsläget känner vi endast till en mäklare för binära optioner som erbjuder ett gratis demokonto och det är IQ Option. Hos övriga mäklare krävs en minsta insättning som varierar mellan 100 och 250 USD/EUR. Notera att du endast behöver göra insättningen för att kunna använda testkontot. Du behöver inte på något sätt investera dina pengar. Teoretiskt kan du alltså göra en minsta insättning och sedan plocka ut dina pengar om du är missnöjd med tjänsten.

 

Kan man tjäna pengar med ett demokonto?

Ett demokonto är ju ett konto med en virtuell valuta och genom traditionell handel med binära optioner kan du inte tjäna riktiga pengar. Dock är det vanligt att mäklare erbjuder kortvariga erbjudanden och handelstävlingar där du kan delta utan att betala något och vinna pengar. Ett exempels är ”freerolls” turneringar hos IQ Option där du inte behöver betala något för att delta. Dessa turneringar och tävlingar brukar oftast få väldigt många deltagare och konkurrensen blir därmed stenhård.

Så för att svara på frågan. Ja, det går att tjäna pengar med ett demokonto. Men även om det ofta finns tillfällen där du teoretiskt sätt kan vinna pengar med ett gratis demokonto så är det inte en metod vi rekommenderar. Det är oftast extremt hög konkurrens i dessa handelstävlingar.

 

Ett demo för binära optioner simulerar verkligheten dåligt

Även om vi nästan alltid rekommenderar att du testar ett demokonto för binära optioner så är det viktigt att du tänker på att det simulerar verkligheten dåligt. När du handlar med ett demo så är det alltid mycket mindre känslor inblandade. Det säger sig själv. När du inte riskerar att förlora några pengar så blir besluten alltid lättare att fatta. Sätter du däremot in dina egna pengar, som du antaligen jobbat hårt för, så kommer din handel alltid att involvera mer känslor. Sätt mer än gärna upp ett demo men KOM IHÅG att det inte är samma sak som att handla med riktiga pengar. Ett demokonto är ett demokonto.

 

Maximera ditt demokonto och jobba med strategier

Precis som vi redan pekat ut så erbjuder många mäklare demokonton under en tidsbegränsad period, alternativt att du får en summa virtuella pengar ,”låtsaspengar”, att handlar för. När tiden eller pengarna har tagit slut har du inte längre tillgång till ditt demo. Det innebär att du inte kommer kunna använda ditt demokonto hur länge som helst. Det är viktigt att du verkligen utnyttjar tiden då du har tillgång till ett demokonto. Lär känna mäklaren du funderar på att handla hos. Lär dig hur du handlar och vilka funktioner som finns tillgängliga. Testa handla med olika tidsperioder och med olika optioner. Vilka tidsintervaller passar dig bäst? Vilka optioner är lättast att handla med? Lek runt med funktionerna som mäklaren erbjuder och lär känna programvaran till 100% innan du sätter in pengar.

Du har ett bra tillfälle här att testa vad som funkar och vad som inte funkar.  Under perioden då du har tillgång till ditt demokonto så kommer du inte att förlora några pengar.  Utnyttja det till max och försök att applicera strategier på din handel. Se till att ha en idé om vilka strategier du kan använda dig av innan du ens signar upp för ditt demo. Ett vanligt misstag hos nybörjare är att man främst handlar på magkänsla under perioden man har tillgång till demot. Att handla på magkänsla är inte en hållbar strategi utan du kommer förr eller senare behöva lära dig en strategi för att tjäna pengar. Det är lika bra att ta tjuren vid hornen redan från början och lära sig att handla med strategi och taktik.

 

Tänk på

 • Vi rekommenderar främst 24Option och IQ Option för dig som är intresserad av ett demokonto.
 • När du handlar med låtsaspengar är det svårt att ta handeln på allvar.
 • Alla mäklare erbjuder inte demo.
 • Ett demokonto kommer att ge dig viss erfarenhet men du måste lära dig att handla med riktigt pengar också.
 • Hos nästan alla mäklare måste du göra en min. deposit för att kunna använda testkontot.
 • Vissa mäklare erbjuder ibland demokonton endast under tidsbegränsade perioder.
 • Demokonton kommer ofta med utbildningsmaterial. Ta till vara på detta.

 

Rank Mäklare Logga Fördel Recension Besök
1
Markets.com Markets
Forex, CFD, Aktier & EFT
Läs Recension Registrera dig!
2
IQ Option iqoption-300x120
Låg minstainsättning
Läs Recension Registrera dig!
3
24Option 24option85x43px
Lång erfarenhet
Läs Recension Registrera dig!
Dela