Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / Banc De Binary

Banc De Binary

Registrera konto på Banc De Binary nu!
Registrera konto på Banc De Binary nu!

Betyg

Utbud - 79%
Plattform - 78%
Insättning & Uttag - 92%
Support - 94%
85%
Information om mäklaren
Namn: Banc De Binary
Grundat: 2009
Payout %: 90%
Insättning: $250
Fördelar: Nackdelar:
Etablerad mäklare Ingen support på svenska
Enkel plattform
Snabb support
Erbjuder demokonto

VARNING: Banc De Binary har börjat att avveckla sin verksamhet för binära optioner, de kommer helt enkelt att lägga ner. Vidare så har mäklaren varit i blåsväder under den senaste tiden och vi tycker att det verkar osäkert att handla binära optioner där.

Banc De Binary var en av de absolut första mäklarna att erbjuda handel med Binära Optioner. En av pionjärerna som i ett tidigt skede lanserade en högkvalitativ produkt som än idag står sig bra mot konkurrenterna. Deras vision från början var att ge nybörjare en enkel plattform och en chans att testa på denna typ av handel. ”Simplicity Pays” är mottot och det återspeglas hela tiden i deras plattform.

Företaget bakom Banc De Binary är baserade i Cypern och lanserades under finanskrisen, deras ambition var att göra binära optioner mer lättillgängligt för allmänheten under en period när dessa typer av investeringar var begränsade till eliten inom finans och ekonomi.

Vi väljer att ge Banc De Binary ett högt betyg främst för att det är en väldigt pålitlig mäklare som levererar en komplett handelsplattform, ett bra utbud av tillgångar men kanske absolut viktigaste är att Banc De Binary har ett gott rykte bland sina kunder. I den här recensionen kommer vi att kolla lite närmare på Banc De Binary och deras handelstjänst. Vad är bra och vad är dåligt med mäklare?

 

Banc De Binary snabbfakta

 • Minsta insättning: $250
 • Köpbelopp: €1 – $8000
 • Demokonto: JA! Banc De Binary erbjuder ett demokonto
 • Vunnit flera priser för bland annat Best broker (2015) och Fair broker (2015)
 • Banc De Binary kallas också BDB.
 • Registrering: Klicka här!

 

Är Banc De Binary en Bluff eller en seriös mäklare?

Banc De Binary är definitivt en seriös mäklare. Precis som att de är en av de första att lansera binära optioner så var de också en av de absolut första mäklarna att bli reglerade av CySEC som ett finansiellt instrument. Vidare är de också registrerade hos Finansverket. Banc De Binary har alla nödvändiga licenser och är omtyckta av sina kunder. Utöver att vara registrerade hos finansverket är de också reglerade av liknande finansiella institut på varje marknad de erbjuder sin produkt.

Verksamheten är reglerad av CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) under licensnummer 188/13. De är också registrerade hos FCA (Financial Conduct Authority) i Storbritannien under referensnummer 596375. De är även registrerade hos Finansverket.

Vidare så har Banc De Binary etablerat ett väldigt gott rykte för denna typ av högriskinvesteringar både allmänt på marknaden
och hos sina kunder. Kundnöjdhet är kanske den absolut viktigaste faktorn som vi kollar på.

 

Registreringsprocess

För att undvika onödiga överraskningar när du ska registrera dig så kommer vi enkelt att gå igenom hur en 5 steg lång registreringsprocess ser ut hos Banc De Binary.

 1. Du måste registrera dig. Du hittar länkar till registreringsformen i den här recensionen. Det du behöver ange är ditt namn, din email, telefonummer och adress.
 2. Du behöver styrka din identitet. Du behöver styrka din identitet med ID-handlingar och ett bevis om din adress. En räkning fungerar. Bli inte förvånad, detta är inget konstigt utan endast ett sätt att skydda ditt konto för otillbörlig åtkomst samt skydda Banc De Binary för penningtvätt.
 3. Dina uppgifter kommer att granskas och blir oftast väldigt fort godkända om du angett korrekta uppgifter.
 4. Du behöver göra en insättning för att kunna sätta igång att handla, de allra flesta betalningsmetoderna fungerar bra.
 5. Du kan börja handla binära optioner med riktig valuta eller med ditt demokonto.

 

Banc De Binary demokonto

Banc De Binary erbjuder ett demokonto där du behöver göra en minsta insättning för att att få tillgång till ditt testkonto, det är lite synd men överkomligt. Ett demo är nämligen inget du kan ta för givet hos mäklare idag. Viktigt att ha i åtanke är att du inte behöver handla med riktigt pengar för att få tillgång till demo-versionen. Hypotetiskt kan du alltså sätta in pengar, testa tjänsten och sedan ta ut dina pengar om det är något du inte gillar.

Med Banc De Binarys demo får du €50 000 i virtuell valuta att testa handla binära optioner för och deras utbildningscentral är en del av testkontot. Utbildningstjänsten är bra men inte revolutionerande.

 

Utbildning

Banc De Binary erbjuder utbildningsmaterial som en del av deras produkt. Bland annat demokontot men också via handel med riktiga pengar. Deras utbildningscentrum ger dig en chans att lära dig lite mer ingående hur binära optioner fungerar. De har också en sektion med videos som faktiskt är deras starka sida när det kommer till utbildning.  I överlag tycker vi att Banc De Binary hade kunnat göra bättre ifrån sig och utökat sitt sortiment med träningsmaterial. De får väl godkänt främst på grund av att de lagt ner mycket tid och energi på att utveckla bra videos.

 

Banc De Binary bonus

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon bonus i enlighet med CySECs nya regleringar.

Tidigare text om bonus: Bonusen som Banc De Binary erbjuder är bra och de matchar din insättning med 100% på upp till $5000. Sätter du in $500 får du alltså $1000 på ditt konto att handla för. Jämfört med andra mäklare är det definitivt en bra deal. Om du väljer att acceptera deras bonus är det viktigt att du har i åtanke att den kommer med relativt höga omsättningskrav. Det är inget ovanligt med det men det är viktigt att du är medveten om det.  Under särskilda period har de specialerbjudanden där de matchar mer än 100%.

 

Banc De Binary kundtjänst

Vi har utmanat deras kundtjänst med frågor flera gånger och aldrig haft några stora problem. Kundtjänsten finns dock endast på engelska och via mail. Om Banc De Binay hade levererat en svensk kundtjänst och utökat med telefonsupport hade de nästan fått full pott. Tyvärr faller de lite i betyg när de inte erbjuder svensk kundtjänst. Tyvärr är det dessvärre väldigt ovanligt att mäklare erbjuder support på svenska. Väljer du att registrera dig hos BDB kommer du alltså endast att kunna få kundservice på Engelska.

 

Banc De Binary summering

Banc De Binary har nästan träffat full pott och får 93% betyg ifrån oss.  De är en av de första och största mäklarna för Binära Optioner och passar den som letar efter en enkel och stabil plattform att handla binära optioner på. Mäklaren passar både erfarna och mindre erfarna traders. Några förbättringsområden för Banc De Binary är utbud av tillgångar samt att addera en kundtjänst som talar svenska. Det är dock ingen deal breaker för oss då deras kundtjänst fungerar riktigt bra. I övrigt presterar de väldigt bra på de flesta viktiga punkterna.

Registrera konto på Banc De Binary nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare