Binära Optioner Guiden
Thursday, 21 February 2019
Home / AnyOption

AnyOption

Registrera konto på AnyOption nu!
Registrera konto på AnyOption nu!

Betyg

Utbud - 95%
Plattform - 79%
Insättning & Uttag - 94%
Support - 92%
90%
Information om mäklaren
Namn: AnyOption
Grundat: 2008
Payout %: 94%
Insättning: $250
Fördelar: Nackdelar:
Bäst utbetalning av alla mäklare Ingen svensk kundtjänst
Väldigt omtyckt mäklare Tråkig design
Reglerad av CySEC och Finansverket

AnyOption sticker ut lite då de var den första mäklare någonsin att erbjuda handel med binära optioner i ett digitalt format. De lanserade sitt företag och sin plattform under 2008 och är alltså den mäklare som har absolut mest erfarenhet av binära optioner. Deras slogan lyder ”Anyone can trade” och deras plattform lever upp till det eftersom den är väldigt lätt att använda.

Ouroboros Derivatives Trading Ltd, företaget bakom AnyOption är baserat i Cypern. Mäklaren är verksam på de flesta marknader inom EU där binära optioner är tillåtet och är ansedd att vara en av de största mäklarna för binära optioner. Säkerhet är ett av mäklarens huvudfokus.

Vi har valt att ge AnyOption 90% främst för att de presterar väldigt bra på utbud, support och säkerhet. Deras plattform känns lite old school, vilket nödvändigtvis inte är något negativt utan en smaksak. AnyOption är en stabil och säker mäklare med ett stort utbud som passar de flesta.

 

AnyOption snabbfakta

  • Minsta insättning: $250
  • Köpbelopp: €1 – $5000
  • Demokonto: JA! AnyOption erbjuder ett demokonto.
  • Erbjuder en återbetalning på misslyckades investeringar som sträcker sig upp till hela 20%
  • Registrering: Klicka här!

 

Är AnyOption en Bluff eller en seriös mäklare?

Det råder inga tvivel om att AnyOption är en seriös mäklare. De var den absolut första mäklaren att lansera binära optioner och de fick sina licenser i ett tidigt skede. Pålitlighet är en hög prioritet  för AnyOption som tar sina kunders säkerhet på stort allvar. Mäklaren har satt en standard för branschen som är väldigt hög och fortsätter att hela tiden sträva mot att vara innovativa och ledande inom industrin.

AnyOption har en licens ifrån CySEC (finansiellt verktyg) och är registrerande hos Finansverket (FI). Hos CySEC har de referensnummer 187/12. Vidare har mäklaren en rad lokala licenser över hela EU som tillåter dem att tillhandahålla sin produkt över nästan hela Europa. Att som mäklare inneha rätt licenser är mycket viktigt. Utan lämpliga licenser kommer dina personuppgifter och ditt investerade kapital aldrig vara säkert. Därför är det viktigt att du alltid väljer en reglerad mäklare med så många licenser som möjligt och AnyOption är en utav dem.

De har också ett väldigt bra rykte hos sina traders, letar du efter en pålitlig mäklare är AnyOption ditt förstahandsval. Som först ut har de genom åren alltid lyckats hålla en god profil och ett gott rykte och det säger mer än till och med licenser.

 

AnyOption demokonto

AnyOption erbjuder just nu tyvärr inget demokonto, något vi tycker är väldigt synd. De har en bra produkt som håller måttet och skulle tålas att testas. Är du nybörjare så kan detta var lite av ett problem. Du måste ställa dig frågan om du är okej att börja handla med riktigt pengar direkt.

Vi som så många andra rekommenderar att personer som är nyfikna på att börja investera i binära optioner är så förberedd som möjligt innan de investerar sina egna pengar. Att först kunna handla på ett demokonto med “låtsaspengar” är bra träning och ger en ny investerare en bra insikt i hur systemet fungerar.

 

AnyOption plattform

AnyOption erbjuder en stabil och pålitlig plattform som passar perfekt för investerare på alla nivåer – från nybörjare och uppåt. Deras hemsida är tillgänglig på engelska samt 10 andra språk (svenska inkluderat) och enkel att sätta igång med från första ögonblick.

 

AnyOption bonus

Uppdatering: Mäklaren erbjuder inte längre någon bonus i enlighet med CySECs nya regleringar.

Tidigare text om bonus: AnyOptions bonuserbjudande är riktigt starkt, de matchar 100% på upp till $5000. Det vill säga att om du sätter in 2000 SEK får du 4000 SEK på ditt konto. Sätter du in 40 000 SEK får du 80 000 SEK. Detta bonuserbjudande är ett av de bästa i branschen. Ha i åtanke att bonusen kommer med omsättningskrav.

 

AnyOption på mobil och tablet

Vissa föredrar att sköta sin handel på mobil eller via en tablet och AnyOption låter dig göra det. Deras plattform är utvecklad för både mobil och tablet och fungerar enligt våra tester fläckfritt.

 

AnyOption kundtjänst

anyoption betygAnyOption får väl godkänt på deras kundtjänst, de svarar oftast väldigt snabbt och vi har inte haft några problem med att få våra frågor besvarade. Deras support finns dock endast tillgänglig på engelska. Du når AnyOption via både telefon och e-mail.

 

AnyOption summering

AnyOption är först ut som mäklare att erbjuda binära optioner och den erfarenheten hjälper dem att leverera en produkt som minst matchar sina konkurrenters. Det hade så klart varit bra om de började erbjuda ett demokonto men för erfarna investerare spelar det inte så stor roll.

Registrera konto på AnyOption nu!
Dela

Fler recensioner på mäklare